Yksilövalmennukset

Oivaltava® yksilövalmennus

Oivaltava® yksilövalmennus on luottamuksellinen prosessi, jossa etenet yhdessä valmentajasi kanssa kohti omia tavoitteitasi. Oivaltava yksilövalmennus sopii sinulle silloin, kun elämässä tai työssä tapahtuu muutoksia, olet hankalien ratkaisujen äärellä tai haluat elämääsi muuten lisää tasapainoa, hallinnan tunnetta, energiaa ja voimavaroja. Valmennus auttaa sinua selkiyttämään omaa ajatteluasi ja tavoitteitasi ja vahvistaa rohkeuttasi muutokseen.

Tunnista voimavarasi

Löydä rohkeus muutokseen

Kirkasta oman urasi suuntaa

Näin yksilövalmennus etenee

1.
Tavoitteen asettaminen

2.
Nykytilanteen kartoitus

3.
Toimintavaihto-
ehtojen tarkastelu

4.
Toiminta-suunnitelman tekeminen

Oivaltava yksilövalmennus sisältää keskustelua, oivalluttavia harjoituksia ja toimintasuunnitelman tekemistä. Jo yhdestä valmennuskerrasta voi olla hyötyä, mutta koska valmennus on prosessi, suosittelemme vähintään neljää valmennuskertaa. Ennen valmennukseen sitoutumista sinulla on mahdollisuus 30 minuutin ilmaiseen konsultaatioon ja tutustumiseen. Tämä ei sido sinua mihinkään.

Valmentaja: Stina Akola

Oivaltava® yksilövalmennus

Opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille

Oivaltava yksilövalmennus opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille on vaikuttava tapa pysähtyä itsensä, oman toimintansa ja ajattelunsa äärelle. Oivaltavassa yksilövalmennuksessa lisäät itsetuntemustasi, vahvistat voimavarojasi ja hyvinvointiasi. Oivaltavassa yksilövalmennuksessa luot itse oman motivoivan tavoitteesi ja rakennat askeleet sitä kohti.

Hyvinvointi ja itsetuntemus ovat tärkeitä taitoja muutoksen ja epävarmuuden kohtaamisessa. Ne auttavat meitä navigoimaan muuttuvassa ympäristössä. Oivaltavassa yksilövalmennuksessa vahvistat hallinnan tunnettasi ja luottamusta itseesi. Löydät rohkeuden muutokseen hyvinvointisi hyväksi.

Oivaltava yksilövalmennus sopii sinulle, jos haluat

  • vahvistaa omia rajojasi
  • kirkastaa sinulle tärkeät asiat ja rakentaa ajankäyttösi niiden pohjalta
  • lisätä voimavaroja ja tasapainoa arkeesi
  • vahvistaa stressinhallintaasi
  • vahvistaa ammatillista itsetuntoasi ja löytää rohkeuden uusiin toimintamalleihin

Pyydä tarjous yksilövalmennuksesta!

Valmentaja: Ritva Liisanantti

Oivaltava® yksilövalmennus

Johtajille ja esihenkilötyötä
tekeville

Oivaltava® yksilövalmennus johtajille ja esihenkilö tekeville on tuloksellinen tapa pysähtyä oman toiminnan äärelle ja keino kehittyä johtajana. Valmennus tukee uusien näkökulmien ja toimintatapojen löytämistä. Oivaltavassa® valmennuksessa voit kehittää omaa muutosvalmiuttasi ja sitä kautta viedä eteenpäin myös yrityksen uudistumista vastaamaan paremmin tämänhetkisiin toimintaympäristön muutoksiin.

Uudistumisen ja muutosvalmiuden valmennukset voidaan yhdistää myös GLP-profiilityökaluun. GLP- profiilityökalu avaa nykyistä toimintalogiikkaa ja tukee vertikaalista ajattelu- ja havainnointitavan kehittämistä. Työkalulla on vahva teoriatausta, siitä voit lukea lisää täältä.

Oivaltava yksilövalmennus sopii sinulle, jos haluat

  • kehittyä itse johtajana
  • viedä johtamiskulttuuria enemmän osallistavaan ja eteenpäin katsovaan suuntaan
  • kehittää itseohjautuvaa organisaatiota
  • kehittyä muutoksen johtajana
  • lisätä vastuunottoa henkilökohtaisesta muutoksesta ja muutoksen toteuttamisesta

Pyydä tarjous yksilövalmennuksesta!

Varaa aika valmennukseen

Voit tilata henkilökohtaisen valmennusajan tai 30 min ilmaisen konsultaation olemalla yhteydessä meihin. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap