Vaikuttavat valmennukset

.

Valmennukset

Inspiral Coaching rakentaa uutta tulevaisuutta. Oivaltava®-valmennukset sopivat johtajille, esihenkilöille, HR-asiantuntijoille, opettajille – kaikille ihmisten kanssa työtä tekeville. Kaikki valmennukset tukevat ja rakentavat muutoksen, epävarmuuden ja ennakoimattomuuden kohtaamista ja kasvun ajattelun kehittämistä.

Valmennuksiemme teoreettisena viitekehyksenä toimii kognitiivinen psykologia, positiivinen psykologia, neurotiede, aikuiskasvatustiede ja organisaatiotiede. Keskeisinä tieteellisinä vaikuttajina työssämme ovat mm.: Brene Brown, Eeva Kallio, Robert Kegan, Frederic Laloux, William Torbert, Otto Scharmer (U-teoria), Dave Snowden (Cynefin), Jon Kabat Zinn.

Oivaltava® esihenkilö valmentajana

Vahvista valmentavaa otetta työhösi, tunnista oma kasvun potentiaalisi ja kehity esihenkilönä.

Oivaltava® esihenkilö tunnetaitajana

Kehitä tunnetaitoja, löydä rikastavan vuorovakutuksen voima ja vapauta organisaation potentiaali.

Oivaltava® opettaja

Löydä rohkeus muutokseen, vahvista läsnäoloasi, hyvinvointiasi ja työssä jaksamistasi.

Mindsetprofiili

Löydä uteliaisuus toimintaasi, vuorovaikutustasi ja omaa toimintalogiikkaasi kohtaan. Kehitä kompleksisuuden hallintataitojasi ja opi muita välttämättömiä metataitoja.

Verkkovalmennukset

Tulossa myöhemmin.  

Oivaltava® yksilövalmennus

opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille on vaikuttava tapa pysähtyä itsensä, oman toimintansa ja ajattelunsa äärelle. Valmennuksessa lisäät itseuntemustasi, vahvistat voimarojasi ja hyvinvointiasi.

Oivaltava® yksilövalmennus

johtajille ja esimiestyötä tekeville on tuloksellinen tapa pysähtyä oman toiminnan äärelle ja keino kehittyä johtajana.  Valmennus tukee uusien näkökulmien ja toimintatapojen löytämistä.

Oivaltava® Mindfulness-ohjaaja

Vahvista valmentavaa otetta työhösi, tunnista oma kasvun potentiaalisi ja kehity esihenkilönä.

Ajankohtaista

Katso tulevat valmennukset ja koulutukset paikkakunnittain Ajankohtaista-sivulta. Järjestämme yrityksille ja organisaatioille myös erityyppisiä räätälöityjä valmennuksia ja koulutuksia, joiden sisältö suunnitellaan tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä ja kerro lisää teidän tarpeista ja toiveista!

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap