Valmennukset, jotka vaikuttavat

Vie organisaation johtaminen, esihenkilötyö tai opetustyö uudelle tasolle valmennuksiemme avulla. Luodaan yhdessä organisaatioonne tiedostavan ja mahdollistavan johtajuuden käytänteitä, joilla on suuri vaikutus.

Valmennukset

Inspiral Coaching rakentaa uutta tulevaisuutta. Oivaltava®-valmennukset sopivat johtajille, esihenkilöille, HR-asiantuntijoille, opettajille – kaikille ihmisten kanssa työtä tekeville. Kaikki valmennukset tukevat ja rakentavat muutoksen, epävarmuuden ja ennakoimattomuuden kohtaamista ja kasvun ajattelun kehittämistä.

Valmennuksiemme teoreettisena viitekehyksenä toimii kognitiivinen psykologia, positiivinen psykologia, neurotiede, aikuiskasvatustiede ja organisaatiotiede. Keskeisinä tieteellisinä vaikuttajina työssämme ovat mm.: Brene Brown, Eeva Kallio, Robert Kegan, Frederic Laloux, William Torbert, Otto Scharmer (U-teoria), Dave Snowden (Cynefin), Jon Kabat Zinn.

Oivaltava® esihenkilö valmentajana

Oivaltava® esihenkilö tunnetaitajana

Oivaltava® opettaja

Global Leadership profiili

Verkkovalmennukset

Oivaltava® yksilövalmennus opettajille

Oivaltava® yksilövalmennus esihenkilöille

Mindfulness-ohjaajakoulutus

Tulevat valmennukset

Suosittu Mindfulness-ohjaajakoulutus nyt lähikoulutuksena 24.9.2021–19.2.2022. Mahdollisuus etäyhteyteen Zoom-sovelluksen kautta. Ilmoittautuminen on käynnissä!

Valmennus toteutetaan 7.10-24.2.2021.  Etäyhteysmahdollisuus Zoom-sovelluksen kautta. Ilmoittautuminen on käynnissä!