Yksilövalmennus 75 min Stina

92,00 

Valmennus:

  • Suosittelen, että valmennusprosessiin kuuluisi  4-8 tapaamiskertaa, toki yhdestäkin valmennuskerrasta voi olla hyötyä, mutta isomman elämänmuutoksen yhteydessä on tarve useammalle tapaamiskerralle
  • Aluksi tehdään alkukartoitus ja määrittelet valmennusprosessille omat tavoitteesi
  • Valmennustapaamiset sisältävät keskustelua, erilaisia harjoituksia, työkaluja ja suunnitelmien tekoa. Myös välitehtävät voivat olla osa valmennusprosessia. Valmennusprosessin ja tapaamisten sisältö määrittyy täysin tilanteesi, voimavarojesi, muutostoiveidesi ja tavoitteidesi pohjalta.
  • Valmennusrytmin määrän ja rytmin voit määritellä itse. Parhaan hyödyn saa, kun valmennukset toteutetaan noin 1-3 viikon välein. Valmennusprosessin kokonaiskestoa ei tarvitse lyödä alussa lukkoon, se voi olla joustava.
  • Yksilövalmennuksen voi toteuttaa etäyhteydellä (puhelin, Zoom, Skype, Teams)

 

Tilaa ja maksa valmennus tästä, varaa sen jälkeen sinulle sopiva aika ajanvarauskalenterista. Mikäli sopivaa aikaa ei löydy, varaa kuitenkin kalenterista jokin aika ja ilmoita sähköpostilla, mihin ajankohtaan haluaisit aikasi muuttaa.

Henkilökohtainen valmennus on luottamuksellinen tilanne, jossa etenet valmentajan kanssa keskustellen kohti omia tavoitteitasi.

Yksilövalmennuksessa voit selkeyttää ja kirkastaa omia urasuunnitelmia tai kirkastaa tai selkeyttää arvoja tai vahvuuksia. Yksilövalmennus sopii erinomaisesti, kun elämässä tai työssä tapahtuu muutoksia tai olet hankalien ratkaisujen tai valintojen äärellä tai kaipaat muutoin elämääsi lisää tasapainoa, hallinnan tunnetta, voimavaroja tai energiaa. Myös elämäntilanteisiin, joihin liittyy tunteiden käsittelyä tai purkamista voi saada apua yksilövalmennuksesta ja keskustelusta valmentajan kanssa. Valmentajan avulla pystyt tarkastelemaan elämääsi turvallisesti ja luottamuksellisesti ammattilaisen kanssa, silloin, kun et välttämättä ole terapia-avun tarpeessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Yksilövalmennus 75 min Stina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *