MIELENRAUHAA MUUTOKSEEN 3 jakso

59,00 

Valmennus toteutetaan live-valmennuksena Zoom-sovelluksen kautta. Valmentajina toimivat Ritva Liisanantti ja Stina Akola. Valmennus sisältää aiheeseen liittyvää teoriaa, mindfulness-harjoituksia sekä valmennusharjoituksia, jotka tukevat aiheen viemistä käytäntöön.

Valmennuspäivät ovat:

ke 11.11.20 klo 17-19

ke 18.11.20 klo 17-19

to 26.11.20 klo 17-19

ke 2.12.20 klo 17-19

Tilaa ja maksa valmennus tästä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin, josta voit liittyä valmennukseen kaikkina yllä mainittuina valmennuspäivinä.

Askeleet kohti mielenrauhaa, omia arvoja ja ajanhallintaa.
Valmennuksessa on yhdistetty työn tekemisen käytänteet työhyvinvoinnin ja tutkittujen mindfulness-käytäntöjen kanssa.
Kolmas valmennusjakso sisältää 4 x 2 h live-valmennuskertaa noin viikon välein.
Jatkamme tässä valmennusohjelman kolmannessa jaksossa parhaisiin mindfulness-käytäntöihin perehtymistä ja niiden hyödyntämistä ajanhallinnassa ja priorisoinnissa. Kolmannessa valmennusjaksossa pääset avaamaan ajanhallinnan taustalla olevia uskomuksia ja kirkastamaan omia tärkeimpiä asioitasi, arvojasi. Jotta onnistumme priorisoinnissa ja rajaamisessa, on tärkeää tunnistaa, mikä meille on tärkeää. Saat askelmerkit siihen, miten arvot siirtyvät osaksi ajanhallintaasi. Perehdymme myös ajanhallinnan kompastuskiviin ja siihen, mitä niille voi tehdä. Tässä jaksossa käsittelemme myös kiirettä ja saat työkaluja, joilla voit siirtyä lähemmäksi läsnäoloa kiireen sijaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MIELENRAUHAA MUUTOKSEEN 3 jakso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *