Referenssit

Palautteita valmennuksistamme:

Val­men­nus aloit­taa mat­kan koh­ti ko­ke­muk­sel­lis­ta ja vai­kut­ta­vaa kas­vua ih­mi­se­nä, joh­ta­ja­na ja uudistajana. Oivaltavaksi esihenkilöksi kehittyminen on vertikaalista kehittymistä. Itsetuntemuksen myötä tunneäly kasvaa, omat ajat­te­lu- ja ha­vain­noin­ti­ta­vat sekä uskomukset avautuvat. Näin potentiaali johtajana ja uudistajana on mahdollista saada täysimääräisesti käyttöön.  Oivaltava esihenkilötyö vapauttaa ihmisen ja organisaation potentiaalia. 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Valmennuspalveluillamme on lukuisia tyytyväisiä asiakkaita monilta eri toimialoilta. Tutustu referensseihin ja ota sinäkin yhteyttä!

Palautteita Valmentava esimies -valmennuksesta

Sai kuulla muiden kokemuksia ja näkemyksiä. Valmentajat kuuntelivat, kannustivat ja antoivat arvokasta palautetta mm. välitehtävissä. Valmentajat haastoivat ja antoivat kaikkien äänien kuulua.

Koulutus oli hyvä, asiallinen ja laaja. Paneuduttiin syvälle valmentavaan johtamiseen. Hengitysharjoitukset ja käytännön tehtävät auttoivat oppimisprosessissa erinomaisesti.

Inspiroiva matka itseen ja samalla sai työkalupakin esimiestyön kehittämiseen. Valmennuskokonaisuus rohkaisi muutoksiin. Valmentajien läsnäolo, ote ja asiantuntemus tekivät valmennuspäivistä timantteja kiireen keskelle.

Scroll to Top
Share via
Copy link
Powered by Social Snap