Mindfulness työssä -AKATEMIA

Mindfulness työssä -AKATEMIAn tavoitteena on levittää tietoiseen hyväksyvään läsnäoloon perustuvia käytänteitä suomalaisille työpaikoilla ja olla tukemassa suomalaisen työkulttuurin positiivista muutosta.

Työkaluna AKATEMIALLA on mm. Mindfulness työssä:
8 askelta hyvään työhön valmennusohjelma.  

Katso lisätiedot valmennusohjelmasta ja Mindfulness työssä -AKATEMIASTA täältä:
www.mindfulnesstyossa-akatemia.fi

Mindfulness-ohjaajakoulutus

Haluatko jakaa hyvää eteenpäin?
Kouluttaudu Mindfulness tai Mindfulness työssä -ohjaajaksi.

Mindfulness-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata mindfulness-harjoitteita yksilöille ja ryhmille. Mindfulness Työssä -ohjaajana saat lisäksi käyttöösi valmiiksi tuotteistetun, työyhteisöille suunnatun valmennusohjelman. 

Katso lisätiedot Mindfulness ja MIndfulness työssä -ohjaajakoulutuksista täältä:
www.mindfulness-ohjaajakoulutus.fi

Ritva Liisanantti

Master Coach, hyvinvointivalmentaja, enneagrammi-ohjaaja
ja mindfulness-ohjaajien kouluttaja.

Minulla on 30 vuoden kokemus rahoitusalalta palveluliiketoiminnasta, jossa toimin yksikön vetäjänä ja esimiehenä. Olin opiskellut työni ohella valmennusta ja mindfulness-tietoisuustaitoja, joista muodostuikin parhaat johtamistyökaluni. Nyt minulla on upea mahdollisuus viedä tätä tietoa eteenpäin jatkaessani
Inspiral Coachingin toimintaa yhdessä Tainan kanssa.

Tavoitteenamme on tarjota jatkossa entistä vaikuttavampaa mindfulness-ohjausta ja koulutusta sekä kehittää valmennuksia, joiden avulla työelämän muutokset voi kääntää mahdollisuuksiksi. Haluamme tarjota ratkaisuja uudistumiseen ja innostumiseen, mutta myös tasapainon löytämiseen kaikilla elämän osa-alueilla.

Taina Siukola

MMM, työyhteisökouluttaja ja coach sekä mindfulness -ohjaajien kouluttaja.

Ensimmäiset runsaat 20 vuotta työurastani toimin elintarviketeollisuudessa kehitys-, myynti- ja markkinointitehtävissä. Takana on kuusi vuosikymmentä elettyä elämää.

Käytyäni läpi ja toivuttuani lopulta vakavasta uupumuksesta perustin vuonna 2009 oman koulutus- ja valmennusyrityksen, Inspiral Coaching Oy:n.

Mikään ei ole tärkeämpää kuin oman itsen äärelle pysähtyminen sekä kehon ja mielen viestien kuuntelu niin työssä kuin vapaa-aikana. Yrittäjyysvuosieni aikana olen keskittynyt erityisesti Mindfulness ja Mindfulness työssä -ohjaajien kouluttamiseen sekä Mindfulness työssä – 8 askelta hyvään työhönTM valmennusohjelman viemiseen työpaikoille.

Ritva Liisanantti

 050-342 4842
 ritva.liisanantti@inspiralcoach.fi

Taina Siukola

 040 510 1702
taina.siukola@inspiralcoach.fi